Ulven i Østmarka

Tirsdag 16.9 kl. 12.30 får vi besøk av en som har jobbet med sporing av ulv i Østmarka det siste året. Hun vil fortelle litt om hvor det er sporet ulv, hvor mange de tror det er og andre detaljer.

Onsdag 17.9 kl. 10.00 skal noen av oss ut i Østmarka på «ulvesafari». Sannsynligheten for å se en ulv er liten, men kanskje vi kan høre den. Uansett vil vi ferdes i ulveterreng og se etter spor, lære mer om ulv og naturen. Turen starter ved parkeringsplassen på skytebanen på Losby. Vi går opp til Halssjøen  på en flott sti. Det vil være noe motbakke i starten, men vi skal ta det rolig. Det blir også satt av tid til en god rast. Regner med at vi er tilbake omtrent kl. 1600.

Det er ønskelig med en gruppe på ca 6-8 som er i god nok form til en ca 5 km lang tur i skogen.

Dette er en unik sjanse